Časové rozlišení nákladů a výnosů Jak snížit základ daně a zabránit zbytečnému placení pokut za pokusy o daňový únik - Klainová, N.
Problematika účtovania v účtovnej skupine 38 - Prechodné účty aktív a pasív. Zahrnutie tvorby a čerpania rezerv do časového rozlíšenia nákladov a výnosov. Dôvody časového rozlíšenia nákladov a výnosov, prevádzanie časového rozlišovania, vliv časového rozlišovania nákladov a výnosov na hospodársky výsledok a na základ dane z príjmov. Metodika a príklady účtovania.