Odškodnění pracovního úrazu Zaměstnavatel se může zprostit odpovědnosti jen při porušení bezpečnostních předpisů a opilosti pracovníka - Jouza, L.
Právne predpisy a zákonník práce stanovujúci zodpovednosť za pracovné úrazy a bezpečnosť pri práci. Bezpečnostné predpisy. Oslobodenie zamestnávateľa od zodpovednosti za pracovný úraz.