Čo viac stojí - dať reklamu, či nedať - Potančok, Milan
Reklama a reklamné agentúry v trhovej ekonomike. Európska asociácia reklamných agentúr (EAAA) a začlenenie Asociácie reklamných agentúr ČR a SR. Postavenie slovenských reklamných agentúr a využívanie ich služieb. Kvalitné reklamné agentúry združené do Slovenského klubu reklamných agentúr. Výber reklamnej agentúry, formovanie požiadaviek zákazníkom, príprava propagačnej akcie, propagačné prostriedky a propagačný plán.