Dve podoby bankrotov Právne úpravy v ČR a SR sa rozchádzajú, dlžníci a veritelia ostávajú - Pikna, P.
Zákon o konkurze a vyrovnaní pod rovnakým číslom 122/1993 Zb. v ČR a SR. Rozdielne postupy a odlišnosti právnych úprav v ČR a SR.