Pekař peče pojištěné housky Živnostenská pojišťovna podnikatelům garantuje peníze, které jim patří - Zajkr, B.
Živnostenská poisťovňa v ČR a jej služby. Základné druhy majetkového a zodpovednostného poistenia. Malí a strední podnikatelia používateľmi poisťovne. Poistenie klienta na určitú časť rizika, proti živelným pohromám a iné druhy poistenia. Vzťah agenta poisťovne a klienta, uzatváranie poistiek.