Bezbranná dubnická zbrojovka Od miliardových ziskov k prázdnym výplatným vreckám - Prosnan, Jozef
Na chronologickom vývoji jedného z bývalých zbrojárskych gigantov na Slovensku, ZŤS Dubnica nad Váhom, dokumentované dôsledky unáhlenej a nepremyslenej federálnej vládnej politiky konverzie zbrojárskeho priemyslu po r.1989 do súčasnosti.