Len učenie zaistí úspech na trhu Decentralizácia, presun právomocí a zodpovednosti, pružná dealerská sieť, stále školenia a vlastné ambície posúvajú firmu dopredu - Zajkr, B.
Pretváranie štátneho neziskového podniku na ziskový na príklade firmy EKOTEX Ivančice. Použitie vhodného spôsobu riadenia, decentralizácie, presunu právomocí. Organizačná schéma podniku. Vplyv zmien a moderného spôsobu riadenia na prax.