Znají další směr Siemens spoléhá na diversifikaci výroby a na produkci pro energetiku - Založil, M.
Dôsledky celosvetového poklesu dynamiky rastu ekonomiky pre priemyselný gigant firmu SIEMENS. Výhľad vývoja firmy pre ďalšie roky. Diverzifikácia výroby, perspektívy v rozvíjaní a posilovaní telekomunikačnej techniky vo východnej Európe. Niektoré najdôležitejšie ukazovatele firmy SIEMENS.