Nižší inflace = nižší úroky? Zvyšování výnosů z vkladů bude doprovázet růst poplatků - Kotlář, V.
Rozhovor s námestníkom generálneho riaditeľa Českej sporiteľne o službách a skupine klientov na ktorých sa zameriava, t.j. na drobných a stredných podnikateľov. Úverovanie niektorých podnikateľských činností, krytie úveru, úrokové sadzby.