Rozhýbe DIK burzu? Tržní cena se u akcií zatím nevytvořila, výjimkou jsou akcie ČEZ - Svoboda, P.
Rozhovor s predsedom obchodného oddelenia Burzy cenných papierov v Prahe (BCPP) o situácii na trhu cenných papierov a obchodovaní na BCP v Prahe. Zabránenie špekuláciám na burze. Zvýšenie maximálnych odchýliek od cien u neobchodovaných akcií. Burzový index ako ukazovateľ vývoja trhu. Obchodovanie na burze pomocou fixingu. Prognóza vývoja cien akcií.