Přizpůsobili se trhu Zvyšují produktivitu bez nákladů, jen organizací práce - Polák, J.
Flexibilita a harmonizácia vývoja produkcie, skladovania a predaja v závode OPAVIA v ČR. Zásady, ktoré určujú úspešný vývoj produkcie. Dodržiavanie zásady, že zákazník nesmie byť obmedzovaný v sortimente, množstve a čase dodávok. Motivácia pracovníkov v závode. Manažment závodu, optimálna miera centralizácie.