Udržitelný hospodářský růst z hlediska OECD Informace o komuniké vydaném ministerskou radou OECD 3. června 1993 v Paříži a uveřejneném v BIS Review č. 100 7. června 1993 - Soldánová, J.
Zasadanie rady OECD na ministerskej úrovni v júni 1993. Podpora udržateľného hospodárskeho rastu a zamestnanosti pre 90. roky. Znižovanie nezamestnanosti. Dodržiavanie ľudských práv, pluralitná demokracia a trhová ekonomika. Integrácia reformujúcich sa krajín do svetovej ekonomiky a podpora tohoto procesu.