Povinné používanie elektronických registračných pokladní otázkou krátkeho času - Beníček, V.
Technické charakteristiky a spôsob zavedenia a prevádzkovania elektronických registračných pokladní, daňových pokladní na Slovensku. Situácia v Taliansku koncom 70. rokov, legislatíva, využitie v našich podmienkach.