Dohoda medzi vládou Švajčiarskej konfederácie a vládou Slovenskej republiky o poskytnutí finančnej pomoci
Text dohody upravujúcej nakladanie so sumou 30 mil. CHF poskytnutých na financovanie prechodu na trhovú ekonomiku a zmiernenie ekonomických a sociálnych nákladov prispôsobenia.