Prehľad zahraničnej pomoci Slovenskej republike v 1. polroku 1993 - Vlčko, Ján
Výber z informácie prerokovanej vládou SR v septembri 1993. Zameranie a výška príspevkov poskytnutých Slovensku v rámci multilaterálnej a dvojstrannej pomoci.