Reorganizácia Európskej banky pre obnovu a rozvoj
Stručne o reorganizačnom programe schválenom začiatkom novembre 1993 Radou riaditeľov EBOR a zameranom 1. na zlepšenie účinnosti banky vzhľadom na zvýšený počet krajín (25), kde banka pôsobí a 2. vylúčenie duplicity a zvýšenie schopnosti banky v oblasti pomoci pri transformácii ekonomík. Slovensko v severnej skupine.