Koncepcia privatizácie podľa elektrotechnikov - Bako, I.
Návrhy zásad privatizácie, ktoré v októbri prijali účastníci valného zhromaždenia Zväzu elektrotechnického priemyslu SR. Privatizovateľnosť a výnosy. Kategorizácia podnikov. Cena a úľavy na cene. Termíny privatizácie. Manažment a privatizácia. Zahraniční záujemcovia. FNM.