Česká republika a myšlenka evropské integrace Vystoupení premiéra Václava Klause při udělení Ceny Konrada Adenauera dne 21. 12. 1993 - Klaus, Václav
Nacionalizmus versus integrácia. Európa po Maastrichte. Česi a európska integrácia. Západná Európa a reformné krajiny. Výzva pre ČR a Európu.