MMF a sociální problematika Projev na shromáždění vysokých představitelů Hospodářské a sociální rady OSN v Ženevě dne 22.6.1993 - Camdessus, M.M
Nové aktivity MMF. Globálne kooperatívne riešenie problémov krajín prechádzajúcich od centrálne plánovanej na trhovú ekonomiku. Globálne kooperatívne úsilie o ekonomický rast. Sociálne aspekty programov podporovaných MMF. Marec 1995 - Summit venovaný sociálnym otázkam - zníženie chudoby, tvorba pracovných miest, sociálna jednota.