Pirátom v oblasti intelektuálneho vlastníctva začína prihárať pod nohami. 2
Analýza ochrany intelektuálneho vlastníctva zo strany USA v niektorých európskych krajinách, príklady pirátskeho kopírovania a legislatívne kroky proti nemu - ochrana autorstva.