Profesné združenie pre slovenské poisťovníctvo - Chovan, Pavel
Zakladatelia a činnosť profesionálneho záujmového združenia Slovenskej asociácie poisťovní (vznikla 5.11.1993) pre komerčné poisťovne a slovenský poisťovací trh.