Partneri pre kvety a zeleninu V Zeloprodukte v Ivanke pri Nitre využívajú odpadové teplo z tranzitného plynovodu - Janků, Jaroslav
Zmena zamerania činnosti nitrianskeho okresného spoločného poľnohospodárskeho podniku Zeloprodukt Ivanka pri Nitre vzhľadom na súčasné podmienky. Pestovanie kvetov, využitie nových technológií (hydropónie so slovenskými minerálnovláknitými doskami, textíliou tatex a pod.), ziskovosť podniku. Nejasný osud spoločných poľnohospodárskych podnikov.