Evropské integrační trendy Fakta, data, dokumenty - Štrup, I.
Základné ekonomické ukazovatele vybraných krajín Európskych spoločenstiev v r. 1993. Zahraničný obchod Českej republiky, január - august 1993. Najnovšia prognóza MMF.