Balladurův plán - Eichler, Jan
Balladurov plán - rozsiahla iniciatíva francúzskej diplomacie. Prvoradá úloha západoeurópskej zahraničnej a bezpečnostnej politiky. Európska dohoda a jej obsah. Problémy bezpečnosti a práva menšín. Výzvy a doprovodné opatrenia v politickej a ekonomickej oblasti. Hodnotenie Balladurovho plánu z hľadiska vnútropolitického a medzinárodného.