Iný kraj, iný mrav a pre manažéra o jeden problém navyše - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Adaptácia manažérov medzinárodného obchodu na lokálne zvyklosti a rozdiely. Desať základných pravidiel správania sa manažéra. Znalosť kultúrneho prostredia, manažérskych prístupov, obchodných zvyklostí a ochota prispôsobiť sa im ako základné predpoklady úspechu na medzinárodných trhoch. Charakteristika niektorých oblastí vyspelých i rozvojových krajín.