Slovenská populácia neodmieta reklamu Výsledky prieskumu agentúry MARK/BBDO o účinnosti reklamy - Timoracký, M.
Výsledky prieskumu (realizovaného metódou kvótneho výberu) postojov slovenskej populácie k reklame a jej vplyvu na rozhodovanie o výbere tovaru či služby. 10 najúspešnejších značiek na slovenskom trhu.