Akcie zo zvýšenia základného imania sú určené na predaj - Hajko, J.
FNM inštitúcia na realizáciu privatizačných projektov. Význam správy akcií spoločností, kde je fond akcionárom. Štruktúra akcií vo vlastníctve FNM.