Chemolak Smolenice úspešnejší na českom trhu ako domáci výrobca - Hajko, J.
Vyrovnávanie sa a.s. Chemolak Smolenice (kótovaná na BCP) so stagnáciou spotreby náterov, 35 perc. produkcie odoberená v Česku. Záujem fondov (IPF získali 65 perc. účastín) o prosperitu spoločnosti. Vymáhanie pohľadávok vlastnými silami. Investície z vlastných zdrojov. Základné ekonomické informácie o spoločnosti.