Definitívne výsledky 6. kola periodických aukcií v RM-Systéme Slovakia a cenové pásmo pre 7. kolo
Výsledky 6. kola 28.10.-23.11.1993. Abecedne usporiadaný zoznam 548 účastinných spoločností, s ktorých cennými papiermi sa obchodovalo na mimoburzovom trhu. Obchodovalo sa len s akciami 189 podnikov.