Biotika, a.s. Slovenská Ľupča Trend index. Akcie: čierne na bielom - Ťapušková, Tatiana
Vývoj cien akcií a objemu uzatvorených obchodov s účastinami Biotiky na slovenskom kapitálovom trhu. Účastiny kótované na BCP.