Středoevropská oblast volného obchodu - Klabouchová, I.
Vytváranie Stredoeurópskej oblasti voľného obchodu (CEFTA -Central European Free Trade Agreement). Dohoda vychádzajúca z iniciatívy krajín "Visegrádskej štvorky" - Českej republiky, Maďarska, Poľska a Slovenska. Charakteristika oblasti voľného obchodu, základné ustanovenia a stručný prehľad príloh a protokolov dohody. Prechodné obdobie dohody od l.3.1993 do 31.12.2000. Preferenčné clá, osvedčenia o pôvode tovaru.