Podpora a ochrana investic - Junek, J.
Dvojstranné medzivládne dohody o podpore a ochrane investícií v Českej republike. Úprava podnikateľskej a investorskej činnosti. Dvojstranné medzivládne dohody o podpore a ochrane investícií uzavreté jednotlivými krajinami s Českou republikou.