Pojištění v zahraničním obchodě - Danda, Pavel
Možnosti a druhy poistenia v zahraničnom obchode. Dopravné poistenie ako predmet obchodnej činnosti vývozcov a dovozcov. Všeobecné poistné podmienky, uplatňovanie franšízy. Poistenie špeciálnych rizík. Anglický spôsob poistenia. Zabezpečenie zahraničných pohľadávok, faktoring. Poistenie vývozných úverov. Poistenie investičných celkov. Zodpovednostné poistenie.