Kupní smlouva: Rizika a jistoty - Kalvoda, Jan
Príprava a posudzovanie kúpnej zmluvy. Paragrafy občianskeho a obchodného zákonníka vymedzujúce obsah kúpnej zmluvy a zmluvy o dielo. Platobné a dodacie podmienky, dodacie lehoty, ručenie a záruky.