Obchod - trh a spotrebiteľ - Sniščák, Vincent
Význam obchodu, obchodných činností ako podnikateľskej aktivity pre rozvoj ekonomiky. Pozícia obchodu v liberálnej trhovej ekonomike. Nežiaduca situácia v obchodných systémoch a službách po privatizácii na Slovensku a východiská z nej.