Akčný plán pre výživu. 1 - Vavreková, Anastázia
Akčný plán pre výživu, prijatý na Medzinárodnej konferencii o výžive, ktorá sa konala z iniciatívy OSN - FAO v r.1992. Globálny akčný plán pre výživu je určený na náčrt smerníc pre vlády na realizáciiu cieľov Svetovej deklarácie o výžive.