Postavenie a úloha malých a stredných podnikov pri tvorbe a ochrane životného prostredia - Majdúchová, Helena, 1963-
Súčasný stav životného prostredia. Legislatívne nástroje na ochranu a tvorbu životného prostredia. Úloha malých a stredných podnikov pri ochrane životného prostredia. Financovanie ochrany a tvorby životného prostredia. Hierarchická, funkčná a časová dimenzia ochrany životného prostredia.