Volba banky a SWIFT Placení bez prodlení: Jak na to? - Pálka, E.
Medzinárodná organizácia SWIFT - Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications - Spoločnosť pre celosvetovú medzibankovú finančnú telekumunikáciu založená v r.1973. Jednotný spoločný telekomunikačný systém v oblasti medzinárodného platobného styku. Vyhľadávanie najoptimálnejších ciest v platobnom styku do zahraničia. Vzájomná komunikácia bánk prostredníctvom siete SWIFT. Situácia v Českej republike.