Švýcarsko: Dovozní režim a související předpisy Rukověť exportéra
Hlavné informácie, ktoré sú potrebné pre zahraničný obchod so Švajčiarskom a pre podnikanie v tomto teritóriu. Charakteristika krajiny, dovozný režim, platobné a dodacie podmienky, špeciálne predpisy, clá, vývozné a dovozné predpisy.