Pomoc pre podnikateľov Programy záruk pre malé a stredné podnikanie - Pumová, A.
Vznik Slovenskej záručnej banky (SZB) a jej pôsobenie v oblasti podpory a rozvoja vznikajúcich súkromných podnikateľských subjektov a ich aktivít. Služby SZB, bankové záruky, príspevky na úroky za úvery, poradenská činnosť. Zásady banky. Programy podpory. Podmienky získania úveru so zárukou SZB.