Do hlbín podnikateľovej duše Personálny manažment na Slovensku v začiatkoch - Jarinová, D.
Významná úloha a poslanie personálneho manažmentu v oblasti prípravy, rozvoja a uplatňovania ľudských zdrojov. Vytváranie systému prípravy pracovníkov - personálnych manažérov a zavádzanie personálneho manažmentu západného typu na Slovensku.