Ako zostaviť prehľad o peňažných tokoch - cash flow - Šlosárová, Anna
Základný návod ako treba pristupovať k zostaveniu výkazu cash flow. Definícia cash flow (prehľadu o finančných tokoch podniku za príslušné účtovné obdobie). Popis výkazu cash flow. Vysvetlenie prístupu k zostaveniu výkazu, príklady: súvaha, výkaz ziskov a strát, dodatočné informácie, prehľad o peňažných tokoch.