Viete, že .. Svetová konferencia delegátov z audítorských a poradenských firiem zastúpených v Summit International Associates Inc - Mikulič, K.
Informácia o konferencii (24.-26.10.1993 Berlín) od delegáta za Interaudit Slovakia, s.r.o. - Štruktúra, postavenie a ciele Summit International Associates Inc. (Združenia audítorských a poradenských firiem strednej a menšej veľkosti) so sídlom v New Yorku. Lokácia združených firiem vo svete, ich tržby a počet peacovníkov. Z programu berlínskej konferencie podrobnejšie o transformácii východnej Európy, úlohe finančného poradenstva pri vkladoch cudzieho kapitálu do podnikov.