Účtovanie zmeniek v podnikateľských subjektoch - Peter, O.
Zmenky ako významný úverový a platobný prostriedok (v podnikoch a bankách) s mnohonásobným ručením. Päť osobitných účtov na účtovné zobrazenie finančných vzťahov vyplývajúcich zo zmenkových operácií zaradených do účtovnej osnovy pre podnikateľov. Na schémach naznačené účtovanie tých účtovných operácií, ktoré vyplývajú z používania zmeniek.