Kapitoly z finančného manažmentu. 1 Likvidita a cash flow - Vlachynský, Karol
Definícia, predmet a základné činnosti finančného manažmentu. Zo základných kategórií podrobnejšie rozobraté: 1. platobná schopnosť a likvidita, jej riešenie v súčasnosti a 2. prúdy hotovosti - cash flow.