Nové usporiadanie medzinárodných ekonomických vzťahov
Nový ekonomický poriadok sveta. Európska únia a GATT. Údaje o priemyselných vyspelých štátoch v r. 1993. Stredná a východná Európa. Severná Amerika a Latinská Amerika. Ekonomickí "tigri" rozvojového sveta. Ázia a Afrika.