Ide o viac ako o strechu nad hlavou - Rampír, P.
Údaje o bytovej výstavbe v r. 1989-1993. Pokles počtu bytov a rast ich potreby. Záujem o rodinné domčeky. Porovnanie štruktúry bytov v západnej Európe a v ČR. Používané technológie výstavby bytov v ČR. Úloha štátu pri ďalšom rozvoji bytovej výstavby. Modernizácia bytového fondu.