Marketing je neustále prúdenie informácií Postrehy zo študijných pobytov v USA - Holub, M.
Dôvera v pravdivosť a korektnosť informácie v spoločnosti informačného typu. Dokonale fungujúce prostriedky komunikácie umožňujú šetrenie času v informačnej spoločnosti v USA. Dostupnosť modelov úspešnosti. V USA každý vie, za čo platí. Oddelenia služieb pre zákazníkov v USA.