Orientácia na perspektívnych klientov Úverová priorita privatizácii poľnohospodárskych podnikov - Rozsypal, I.
Úverová politika Slovenskej poľnohospodárskej banky (SPB). Orientácia na podporu vzniku a rozvoja malých a stredných podnikateľov, prednostné zameranie na podnikateľské subjekty v oblasti poľnohospodárskeho a potravinárskeho sektoru. Štruktúra úverových produktov. Podmienky poskytovania úveru právnickým a fyzickým osobám.