Nezostala nitka suchá, a predsa zaznelo áno Štátny rozpočet na rok 1994 pod paľbou kritiky - Krištofičová, Dagmar
Proces schvaľovania štátneho rozpočtu na rok 1994 v Národnej rade Slovenska. Názory a argumenty oponentov pri schvaľovaní štátneho rozpočtu. Charakteristika jednotlivých kapitol rozpočtu a ďalšie východiská z nepriaznivej hospodárskej situácie Slovenska.